Załącznik nr 3: Polityka prywatności serwisu Dyskoteka.co 

Jeżeli odnalazłeś w serwisie strony, które nie są legalne, nie są zgodne z regulaminem prezentują nieprawdziwe dane zgłoś stronę pod adres : legal@dyskoteka.co 

Drogi Użytkowniku. Twoje odwiedziny zobowiązują nas do wytężonej pracy jak i dbałości o podane nam przy rejestracji dane. Nie udostępniamy ich osobom trzecim, co możesz sprawdzić również w regulaminie naszego serwisu. Wiemy jak cenna jest Twoja prywatność i nie zrobimy nic z tymi informacjami bez Twojej wiedzy. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości związane z tym zagadnieniem, napisz do nas. 

Załącznik nr 3: Polityka prywatności serwisu Dyskoteka.co 

Serwis Dyskoteka.co, którego wyłącznym właścicielem jest Bogdan Król, z siedzibą Libertowie, ul Zgodna 20, 30-444 Kraków, NIP 679-281-67-90, przykłada ogromną wagę do kwestii zachowania prywatności odwiedzających go użytkowników. Polityka prywatności na stronach internetowych Dyskoteka.co jest udostępniana wszystkim zainteresowanym. Bogdan Król jako administrator danych osobowych serwisu Dyskoteka.co, dba o najwyższe bezpieczeństwo udostępnionych naszej firmie danych. Są one szczególnie chronione i zabezpieczone przed dostępem osób nieupoważnionych. Dane osobowe przetwarzane są przez Bogdana Króla zgodnie z art. 23 ust. 1, pkt 1,3 i 5 ustawy o ochronie danych osobowych w celach związanych z prowadzeniem internetowego biura matrymonialnego, Bogdan Król zapewnia wszystkim zarejestrowanym użytkownikom realizację uprawnień wynikających z art. 32 ustawy o ochronie danych osobowych, w szczególności prawo wglądu do własnych danych, prawo żądania aktualizacji i usunięcia danych oraz prawo wniesienia sprzeciwu w przypadkach określonych w przepisach tej ustawy. Zbiór danych osobowych serwisu Dyskoteka.co został zgłoszony do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych. 

Kwestie techniczne 

Korzystający z serwisu Dyskoteka.co pozostaje anonimowy tak długo, aż sam nie zdecyduje inaczej. Dane zawarte w logach systemowych zbieranych przez serwis Dyskoteka.co mogą zawierać różne informacje, np. adres IP, dzięki któremu można ustalić skąd nastąpiło połączenie. Informacje te są wykorzystywane przez Bogdana Króla w celach technicznych, związanych z administracją serwerami oraz są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji demograficznych. Serwis Dyskoteka.co stosuje tzw. cookies w celu dostarczania usług i treści dostosowanych do indywidualnych potrzeb i zainteresowań. Cookies jest niewielką informacją zapisywaną przez serwer na komputerze użytkownika, którą serwer może odczytać przy ponownym połączeniu się z tego komputera. Użytkownik w każdej chwili może wyłączyć mechanizm cookies w przeglądarce WWW, jednak może to spowodować pewne utrudnienia w korzystaniu z niektórych usług serwisu Dyskoteka.co. Cookies są używane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji o korzystaniu ze stron i podserwisów Dyskoteka.co przez użytkowników 

Usunięcie konta 

Serwis Dyskoteka.co umożliwia całkowite usunięcie swoich danych osobowych przechowywanych przez spółkę Bogdana Króla. W tym celu należy wysłać prośbę o usunięcie konta na adres dyskoteka@dyskoteka.co. Po weryfikacji konto zostanie nieodwracalnie usunięte z bazy danych serwisu, o czym użytkownik zostanie powiadomiony e-mailem. 

Kontakt z Dyskoteką 

Wszelkie pytania dotyczące regulaminu serwisu dyskoteka.co, polityki prywatności oraz korzystania z serwisu należy kierować e-mailem pod adres dyskoteka@dyskoteka.co lub pocztą tradycyjną: Bogdan Król, z siedzibą Libertowie, ul Zgodna 20, 30-444 Kraków.
f